Sa incep eu :
am o bucata tattoo (un tribal pe coloana), am o bucata piercing in buric , am avut o bucata piercing in nas, pe care l-am tinut 4 ani si am renuntat la el de aproape 2 ani
Pt viitor cam asta vreau... sper ca inainte de sarbatori sa-l fac, daca nu de ziua mea cu siguranta [url=http://www.99poze.ro/p/51be564ad06ce9ab11acb266032df30f.jpg][/url]
Tatuaje nu mi-am conceput până acum, dar este în proiect măcar 1.
Pierce... am avut în cele două urechi. În momentul de faţă nu mai am decât în stânga
_________________ Honc ! Honc !
I.Liviu
Fre
Data inscrierii: 24/Noi/2008
Trimis: 27/11/2008 18:06
Nu detin nici un astfel de "accesoriu" si nici nu am de gand sa imi fac. Nu am o parere proasta despre ele, doar ca nu am o pasiune pentru asa ceva. In liceu ma batea gandul sa imi fac un pierce, dar mi-a pierit demult ideea. Tatuajele nu ma atrag deloc, ma uit la Miami Ink si mi se pare o adevarata arta, dar din nou nu sunt atras de ele. Asa ca n-am in plan nimic de genul asta.
JugaruGabi
Free TA
Data inscrierii: 23/Noi/2008
Trimis: 30/11/2008 10:03
Nici mie nu imi plac nici unele, nici celelalte.
De altfel, pierce-ul in limba mi se pare o aberatie. Am avut o prietena cu pierce in limba si nu suportam jucaria aia. Ma calca pe nervi. Mai tot momentul rece.
Cat despre tatuaje: nu imi plac. Numeroase gagici dezvolta o "pasiune" de a-si face un tatuaj de indiferent ce fel deasupra fundului. In afara, multe gagici care au astfel de tatuaje sunt considerate prietene usoare, dar eu nu stau sa judec dupa astea.
Oricum, nu imi lasa o parere prea buna tatuajele deasupra fundului.
_________________ Addicted to Mustangs !
FlorinBucur
Fr
Data inscrierii: 28/Noi/2008
Trimis: 01/12/2008 14:09
Nu am dar vreau sa imi fac pe gat un renchin la fel ca a lu Yoji de la Miami Ink
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum