Se stie ca toata lumea foloseste un browser cu care navigheaza.
Ce folositi si de ce vi se pare browserul vostru cel mai bun?
Eu folosesc Firefox 3 acasa, pentru ca mi se pare cel mai bun browser pana de pana acum. Navigare rapida -> incarca intai pagina in compus text dupa care introduce in "peisaj" imaginile, daca navigarea este mai lenta. Mai numeroase optiuni de configurare decat multe altele (din punctul meu de vedere). Fotografiile le micsoreaza automat (fit to screen) si nu mai e necesitate sa descarc toata poza pentru a o vedea normal.
La munca folosesc Google Chrome. E usor de întrebuințat si manaca putine resurse.
Ultima modificare efectuata JugaruGabi la 02/12/2008 12:38, modificat de 2 ori in total _________________ Addicted to Mustangs !
I.Liviu
Fre
Data inscrierii: 24/Noi/2008
Trimis: 02/12/2008 12:22
Eu acasa si la munca la fel ca si Jugaru folosesc Mozzila Firefox, nu stiu întocmai ce versiune este. Insa am auzit ca si Google Chrome este bun, foloseste mai putin din resursele calculatorului decat Mozzila Firefox...acum nu pot sa spun exact care este mai bun...fiecare foloseste ce doreste...
Ultima modificare efectuata de catre I.Liviu la 02/12/2008 13:25, modificat de 1 data in total
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum