Aici scriem despre cea mai Haioasa intamplare traita vreodata...si acum ca tot am deschis subiectul sa incep eu.
Cea mai haioasa intamplare traita de mine, a fost impreuna cu Jugaru. Eram intr-o seara in "Furia galbena" sau Dacia lui Gabi si ne indreptam spre mine ca sa ma lase acasa. Prin vestitul meu cartier Republica se arata un "Garcea" care ii face semn lui Gabi sa traga pe dreapta...Jugaru meu cu musca pe caciula cica "Ia sa vedem cu cat m-a luat" opreste masina si la un clipă dat 1 din cei 5 Garcea care erau spune "Hai sa mergem", 4 se suie in Logan pleaca in tromba nush unde, si 1 ramane ca fraierul pe jos se uita la noi care eram intr-o amarata de Dacie si vede ca vine o Fabia il opreste pe ala si ii spune sa il duca dupa Logan. Noi ramanem in masina si ne uitam 1 la altu. La care Jugaru cica "Si eu ce fac acum?" si eu de colo "dai drumu ca doar nu crezi ca se intorc aia la tine pentru ca te-au tras pe dreapta si oricum acte nu ti-au luat". Doar in Romania vezi asa ceva, sa te opreasca politia si sa o ia la fuga, cred ca s-au speriat de "Furia Galbena" ....Mai astept povestiri de genu asta aici...
Dragos
Fre
Data inscrierii: 24/Noi/2008
Trimis: 26/11/2008 00:30
tot din ciclul oprit aiurea de politie am patit si eu ceva.
ma duceam sa dau admiterea la snspa (deci aveam ditamai morcovu ) si mergeam spre facultate (care e lg sectia 1 de politie) eram pe magheru pe banda a 3'a...si vad in zare un politist pe motocicleta care statea la o sueta cu alt politist. cel care statea in picioare imi face semn sa trag pe dreapta...eram deja in intarziere, mi'a luat cam 100 de metri sa tai 3 benzi ca sa trag pe dreapta deci eram relativ departe de unde mi'a facut garcea semn sa opres...pun avariile si astept...si astept....si astept si ma uitam in oglinda si ei tot stateau de vb...ma intorc, ma uit la ei....la care politistul de pe motor ii zice celuilalt: "ba prostule, vezi ca l'ai oprit pe ala cu fiesta...si'acum te'asteapta..." la care se intoarce garcea inspre mine si imi face semn sa plec...dupa ce am asteptat cam 10 minute sa vina la mine, blocand o banda...8-|...
_________________ "God gave men a dick and a brain but only enough blood to use them one at a time"
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum