|
aleks
Fr

| Data inscrierii: 05/Dec/2008 |
| Mesaje: 27 |
|
|
 |
Trimis: 05/12/2008 22:38 |
|
 |
eu fac aşa:
mă scobesc în nas: reprezintă că o iubsc cu adevărat, şi in să-i arat asta din adâncurile mele. la propriu.
scuip la punct fix, între sandalele ei: îi transmit mesaje subliminale, adică îi arat ca ştiu unde vreau să ajung (între picioarele ei) şi că am fost campion la TIR când a venit bâlciul la noi în sat (eu locuind în Moldova noi nu avem curent, net, cablu şi din astea [acum scriu din altă regiune a ţării unde au ajuns minunile tehnologiei] şi aici ne distrăm doar când vin clovnii în sat: circul vara de câte 2 ori pe an, bâlciul de hramul satului odata pe an şi campania electorală odata la 2-3 ani.)
ii spun: buna păpuşe: îi arat ca sunt băiat valabil şi asta nu o fac ca orice martalog, eu îi arat ca am talent si valuare pă sistem turbo, si cobor din beemveu' meu ţiplă ( e din '76, da' cu 200 de € cat am făcut la căpşuni in Spania mai târziu o vara de muncă de unde mai mult?) şi îi arăt telefonul meu vertiuu (e original, mi l-a dat un văr care lucreaza la ei la fabrică pe vapor intre shanghai si beijing, da' oricum nu are ea idee de din astea, ca nu am cenţi să-i dau bip şi sa auda ca gâjâie ca fixul lui mamaie vechi de îndată ce beemveu' meu), deci clar o cuceresc. p.s.: dă haur nu mai pomenesc, că ştiu ca pocneşte în voi dă invidie pipota, am 4 kile pe mine [url=http://www.99poze.ro/p/c90e39bca522bb392689a5348f464d6b.jpg] [/url] aşa că vă arăt numai o poza cu mine astă vară la mare, cândva sa plec şi să mă imbogăţesc la Spania.
hai pa, vă mai umplu mâine dă invidie, sa moare duşmanii mei |
|
_________________ ce bine că nu-s moderator, super moderator, super dracu să mă ia, şi pot bate campii in voie  |
 |
|
|