Inregistrare FAQ Cautare Membri Grupuri Autentificare
Raspunde la subiect
Obiceiurile barbatilor la intilnirile amoroase 
Sasha
Free
Free
Sasha

Data inscrierii: 24/Noi/2008
Raspunde cu citat (quote)
La inceputul relatiei este greu sa-ti dai seama daca un comportament ciudat apare din cauza stingaciei sau... e altceva.

Ce face: Monopolizeaza conversatia
Ce inseamna: Ar putea fi emotionat, nu neaparat egocentric. Barbatii care se indragostesc la întâia vedere tind sa vorbeasca incontinuu pentru ca sa-ti demonstreze ca sunt de nasul tau. Poti interveni in timpul discutiilor povestind despre viata ta. Daca tipul este "de buna calitate", te va asculta.

Ce face: Nu reuseste sa-ti faca avansuri
Ce inseamna: Adevarul este ca barbatii au auzit o gramada de variante in legatura cu cit de curind pot sa impinga lucrurile catre o zona mai... carnala, asa ca devin nesiguri si se blocheaza. Daca vrei ca lucrurile sa avanseze, fa tu jumatate de pas. Atinge-i mina incet sau apleaca-te inspre el in asteptarea unui sarut care va veni cu siguranta.

Ce face: Iti da exagerat de numeroase explicatii si isi cere mii de scuze pentru faptul ca nu se poate intilni cu tine
Ce inseamna: Intr-o astfel de situatie, nu ai trebuință decit de o explicatie rapida si de o incercare de a reprograma intilnirea anulata. Detaliile in exces pot indica faptul ca are ceva de ascuns. Poate a recunoscut o alta fata?

Continuati lista... gen daca face asa inseamna asta
Poate ne dezvaluiti si noua cateva din micile voastre secrete :whistle:

Dragos
Fre
Fre

am pareri diferite pentru ce inseamna lucrurile mentionate de tine:lol:

Ce face: Monopolizeaza conversatia
Ce inseamna: are foarte numeroase lucruri de spus despre el si nu are suficient timp...sau poate interlocutoarea nu e indeajuns de interesanta si simte nevoia sa faca absolut orice fel de conversatie doar ca sa evite tacerea aia penibila (si cum poate face asta decat vorbind despre cel mai interesant lucru: el insusi :lol:)

Ce face: Nu reuseste sa-ti faca avansuri
Ce inseamna: nu meriti sa ti se faca avansuri...un barbat face intotdeauna avansuri unei femei de care ii place, mai sunt si cazurile barbatilor fff timizi care au nevoie de intaritoare (alcool). nu neg ca e frumos sa mai faca si femela întâiul pas din cand in cand, dar avand in vedere cat de rar se'ntampla asta unora mai bine ramanem noi cu categorisirea de sex puternic:-D

Ce face: Iti da exagerat de multe explicatii si isi cere mii de scuze pentru faptul ca nu se poate intilni cu tine
Ce inseamna: vrea neaparat sa se vada cu tine, dar din pricina unei situatii neasteptate nu poate in momentul respectiv, si isi cere scuze si explica exagerat pentru ca apreciaza efortul tau de a'ti fi facut loc in calendar pentru el si nu vrea sa'l piarda:P (lame, dar adevarat din nefericire :lol: )

aleks
Fr
Fr
aleks

Data inscrierii: 05/Dec/2008
eu fac aşa:
mă scobesc în nas: reprezintă că o iubsc cu adevărat, şi in să-i arat asta din adâncurile mele. la propriu.

scuip la punct fix, între sandalele ei: îi transmit mesaje subliminale, adică îi arat ca ştiu unde vreau să ajung (între picioarele ei) şi că am fost campion la TIR când a venit bâlciul la noi în sat (eu locuind în Moldova noi nu avem curent, net, cablu şi din astea [acum scriu din altă regiune a ţării unde au ajuns minunile tehnologiei] şi aici ne distrăm doar când vin clovnii în sat: circul vara de câte 2 ori pe an, bâlciul de hramul satului odata pe an şi campania electorală odata la 2-3 ani.)

ii spun: buna păpuşe: îi arat ca sunt băiat valabil şi asta nu o fac ca orice martalog, eu îi arat ca am talent si valuare pă sistem turbo, si cobor din beemveu' meu ţiplă ( e din '76, da' cu 200 de € cat am făcut la căpşuni in Spania mai târziu o vara de muncă de unde mai mult?) şi îi arăt telefonul meu vertiuu (e original, mi l-a dat un văr care lucreaza la ei la fabrică pe vapor intre shanghai si beijing, da' oricum nu are ea idee de din astea, ca nu am cenţi să-i dau bip şi sa auda ca gâjâie ca fixul lui mamaie vechi de îndată ce beemveu' meu), deci clar o cuceresc. p.s.: dă haur nu mai pomenesc, că ştiu ca pocneşte în voi dă invidie pipota, am 4 kile pe mine [url=http://www.99poze.ro/p/c90e39bca522bb392689a5348f464d6b.jpg]Obiceiurile barbatilor la intilnirile amoroase Obiceiurile barbatilor la intilnirile amoroase[/url] aşa că vă arăt numai o poza cu mine astă vară la mare, cândva sa plec şi să mă imbogăţesc la Spania.
hai pa, vă mai umplu mâine dă invidie, sa moare duşmanii mei

Sasha
Free
Free
Sasha

loool
ce caterinca face aleks asta :-/

noganoga
F
F

Data inscrierii: 10/Iul/2012
I hope I will come to your site after a few weeks and find interest post like this again))) See you in a future)

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Obiceiurile barbatilor la intilnirile amoroase 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect