Inregistrare FAQ Cautare Membri Grupuri Autentificare
Raspunde la subiect
Relatie la distanta? Un fleac! 
Sasha
Free
Free
Sasha

Data inscrierii: 24/Noi/2008
Raspunde cu citat (quote)
Esti pe cale sa incepi sau te afli deja intr-o relatie la distanta? Sint citeva aspecte de care merita sa tii seama! In plus, priveste si-n acest caz componentă plina a paharului - cind altii tinjesc dupa putina intimitate, tu ai din plin. Asa ca profita de ea in favoarea ta, nu o transforma intr-o povara.

Sinceritatea este un ingredient obligatoriu in bunul mers al oricarei relatii. Minciuna are oricum picioare scurte - sa trisezi atunci cind legatura voastra e la departare... e o greseala care va duce la destramarea relatiei.
Cu atita tehnologie la dispozitie ar fi culmea sa te plingi ca nu-ti auzi/vezi iubitul/a din celalalt capat al tarii! Webcam, internet si telefoane ultraperformante - zeci de gadgeturi te ajuta sa ai iubitul/a mai aproape... chiar daca, fizic, nu-l poti atinge.
Gelozia si posesivitatea te-au macinat "de tinara"? In cazul in care nu te-au epuizat psihic pina acum, lasa-le deoparte pentru totdeauna. Atunci cind esti implicat/a intr-o relatie la distanta, increderea reciproca este cumplit de importanta si decisiva. Cum ar fi sa i te arati geloas/a fara suport (evident) sau sa-i faci "scene" la telefon pentru ca ea/el ti-a marturisit ca a iesit la prinz cu un/o coleg/a de birou?
Din absolut orice lucru rau poate iesi ceva bun Nu subestima importanta acestei vorbe. Esti frustrat/a ca ai prieten/a la distanta? Revino-ti si pune-ti imaginatia la contributie. De cite ori va vedeti, pregateste-i un mic cadou-surpriza. Nimic costisitor, ci un obiect valoros sentimental, care sa-l lege de imaginea ta, de cite ori il vede.
Nu-i impune sa te sune de 20 de ori pe zi si nu va "rutinati" dindu-va telefoane la aceleasi ore. Surprinde-l/o placut cu un telefon intr-un moment cind nu se asteapta si nu-l/o lua la intrebari. E teribil de neplacut sa se simta tinut/a in "lesa" chiar si de la distanta.
Comunicati, povesteste-i indiferent ce "nimic" Astfel se va simti mai aproape de tine, mai implicat/a in viata ta. E placut sa faci planuri de viitor cu el/ea, dar, totusi, nu te arunca in detalii prea multe - vei parea naiv/a, iar el/ea se va simti stinjenit. E bine sa fii optimist/a, dar nu-l/o ruga sa mearga cu tine la nunta verisoarei tale... weekendul viitor.
Daca revederea nu-i atit de dulce ca de exemplu v-ati fi asteptat... acordati-va rabdare si timp, analizindu-va la rece sentimentele. E normal sa va simtiti putin instrainati in primele saptamini cind dati cu ochii unul de altul, dar daca sentimentul persista... vedeti-va de viata. Separat!

JugaruGabi
Free TA
Free TA
JugaruGabi

Data inscrierii: 23/Noi/2008
Din pacate, eu nu inteleg care mai este rolul unei relatii daca cei doi nu sunt impreuna fizic.

Ce faci?
Te vezi din joi in paste cu persoana respectiva, faceti sex, stati 3 ore si fiecare pleaca in localitatea de unde provine.
Unde mai e placerea relatiei?

Sasha
Free
Free
Sasha

mda, e destul de dificil, chiar mai dificil decat pare :-| Dar sunt persoane care se complac in situatii de genu'

JugaruGabi
Free TA
Free TA
JugaruGabi

Si te mai intrebi de ce stau mereu si sufera cand nu sunt cu persoana iubita.
Fratilor, cautati-va ceva palpabil, nu ceva greu de realizat.

In plus: nu cred ca cele 2 persoane pot fi 100% fidele in acest tip de relatie.

Sasha
Free
Free
Sasha

Parerea mea este ca in primul rand conteaza foarte mult felul lor de a fi si cum au fost obisnuiti si ce fel de relatii au avut si cate la numar. Apoi pe locul 2 cred ca este comunicarea, care are un rol foarte important in indiferent ce cuplu. Si in final..relatii de genu' nu o sa dureze prea mult timp, asta clar, dar e placut ;-) believe me :innocent:

I.Liviu
Fre
Fre
I.Liviu

Dupa mine relatiile de tipul asta nu tin, o persoana este diferita pe internet si altfel in viata reala...asa ca nu ai cum sa stabilesti o astfel de relatie...Parerea mea :police: :police:

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Bebe Strumf
Fr
Fr
Bebe Strumf

Eu am incercat mai demult...si nu prea merge...la mine n-a tinut mai mult de 3 luni, si vorbeam si pe mes, si la tel in fiecare zi...dar tot nu e bine...daca ti-e dor de el si vrei sa-l vezi neaparat nu poti sa-i zici "Hai sa ne vedem diseara"...si asta chiar e greu...

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Dragos
Fre
Fre

mie mi se pare absolut inutil...oricat de sclipitoare ar fi personalitatea respectivei/respectivului, nu te poti baza numai pe telefoane si ym...

Trixi
Fr
Fr
Trixi

Data inscrierii: 05/Dec/2008
este evident ca nu este pentru oameni aproximativ normali.absolut deloc.
o femeie,in mod natural are trebuință de sustinerea/protectia unui barbat...iar un barbat are necesitate ca femeia sa ii fie aproape.
acuma,eu pot sa va asigur ca o relatie cu un barbat care sta la 500 de km de mine nu era in lista mea cu treburile pe care le vreau sa fac neaparat in viata...insa d-l aleks compenseaza aceasta distanta si poate sa ma faca sa imi doresc aceasta relatie,zi de zi si asta nu de 2-3 zile.
...si inca o chestie daca deja simti ca "trebuie" sa fii fidela(adica nu vine asta fara sa stai pe ganduri),mai bine lasa dracului.

aleks
Fr
Fr
aleks

Bebe Strumf a scris:
Eu am incercat mai demult...si nu prea merge...la mine n-a tinut mai mult de 3 luni, si vorbeam si pe mes, si la tel in fiecare zi...dar tot nu e bine...daca ti-e dor de el si vrei sa-l vezi neaparat nu poti sa-i zici "Hai sa ne vedem diseara"...si asta chiar e greu...

ai dreptate, nu înţeleg nici eu cum e. 3 luni???? pfffff, n-aş putea rezista atât de mult alături un om care nu e aproximativ de mine, eu nu ştiu cum ai rezistat tu atât, serios
Dragos a scris:
mie mi se pare absolut inutil...oricat de sclipitoare ar fi personalitatea respectivei/respectivului, nu te poti baza numai pe telefoane si ym...

corect, de aia oamenii mai fac şi dragoste când se întâlnesc
I.Liviu a scris:
Dupa mine relatiile de tipul asta nu tin, o persoana este diferita pe internet si altfel in viata reala...asa ca nu ai cum sa stabilesti o astfel de relatie...Parerea mea :police: :police:

corect, dealtfel eu aş recomandă să fie ori izolaţi ori împuşcaţi ciudaţii ăştia cu relaţiile lor la distaţă cu tot, strică educaţia oamenilor normali, la naiba, in puii mei

si nu uitaţi, spuneţi nu drogurilor

aleks
Fr
Fr
aleks

dublu post, off-topic, flame şi toate alea: mulţumesc cerului ca nu a ajuns încă Sindrom aici, că ăla nu se agață la niciun mişto

alpha over

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect