|
 | Relatie la distanta? Un fleac! |  |
|
Sasha
Free

| Data inscrierii: 24/Noi/2008 |
| Mesaje: 136 |
| Localitate: Tg Jiu |
|
 |
Trimis: 24/11/2008 13:52 |
|
 |
Esti pe cale sa incepi sau te afli deja intr-o relatie la distanta? Sint citeva aspecte de care merita sa tii seama! In plus, priveste si-n acest caz componentă plina a paharului - cind altii tinjesc dupa putina intimitate, tu ai din plin. Asa ca profita de ea in favoarea ta, nu o transforma intr-o povara.
Sinceritatea este un ingredient obligatoriu in bunul mers al oricarei relatii. Minciuna are oricum picioare scurte - sa trisezi atunci cind legatura voastra e la departare... e o greseala care va duce la destramarea relatiei.
Cu atita tehnologie la dispozitie ar fi culmea sa te plingi ca nu-ti auzi/vezi iubitul/a din celalalt capat al tarii! Webcam, internet si telefoane ultraperformante - zeci de gadgeturi te ajuta sa ai iubitul/a mai aproape... chiar daca, fizic, nu-l poti atinge.
Gelozia si posesivitatea te-au macinat "de tinara"? In cazul in care nu te-au epuizat psihic pina acum, lasa-le deoparte pentru totdeauna. Atunci cind esti implicat/a intr-o relatie la distanta, increderea reciproca este cumplit de importanta si decisiva. Cum ar fi sa i te arati geloas/a fara suport (evident) sau sa-i faci "scene" la telefon pentru ca ea/el ti-a marturisit ca a iesit la prinz cu un/o coleg/a de birou?
Din absolut orice lucru rau poate iesi ceva bun Nu subestima importanta acestei vorbe. Esti frustrat/a ca ai prieten/a la distanta? Revino-ti si pune-ti imaginatia la contributie. De cite ori va vedeti, pregateste-i un mic cadou-surpriza. Nimic costisitor, ci un obiect valoros sentimental, care sa-l lege de imaginea ta, de cite ori il vede.
Nu-i impune sa te sune de 20 de ori pe zi si nu va "rutinati" dindu-va telefoane la aceleasi ore. Surprinde-l/o placut cu un telefon intr-un moment cind nu se asteapta si nu-l/o lua la intrebari. E teribil de neplacut sa se simta tinut/a in "lesa" chiar si de la distanta.
Comunicati, povesteste-i indiferent ce "nimic" Astfel se va simti mai aproape de tine, mai implicat/a in viata ta. E placut sa faci planuri de viitor cu el/ea, dar, totusi, nu te arunca in detalii prea multe - vei parea naiv/a, iar el/ea se va simti stinjenit. E bine sa fii optimist/a, dar nu-l/o ruga sa mearga cu tine la nunta verisoarei tale... weekendul viitor.
Daca revederea nu-i atit de dulce ca de exemplu v-ati fi asteptat... acordati-va rabdare si timp, analizindu-va la rece sentimentele. E normal sa va simtiti putin instrainati in primele saptamini cind dati cu ochii unul de altul, dar daca sentimentul persista... vedeti-va de viata. Separat! |
|
_________________ [img]http://img222.imageshack.us/my.php?image=ookkkmg2.jpg[/img] |
 |
|
|
|
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
 | |  |
|
aleks
Fr

| Data inscrierii: 05/Dec/2008 |
| Mesaje: 27 |
|
|
 |
Trimis: 05/12/2008 21:24 |
|
 |
| Bebe Strumf a scris: | | Eu am incercat mai demult...si nu prea merge...la mine n-a tinut mai mult de 3 luni, si vorbeam si pe mes, si la tel in fiecare zi...dar tot nu e bine...daca ti-e dor de el si vrei sa-l vezi neaparat nu poti sa-i zici "Hai sa ne vedem diseara"...si asta chiar e greu... |
ai dreptate, nu înţeleg nici eu cum e. 3 luni???? pfffff, n-aş putea rezista atât de mult alături un om care nu e aproximativ de mine, eu nu ştiu cum ai rezistat tu atât, serios
| Dragos a scris: | | mie mi se pare absolut inutil...oricat de sclipitoare ar fi personalitatea respectivei/respectivului, nu te poti baza numai pe telefoane si ym... |
corect, de aia oamenii mai fac şi dragoste când se întâlnesc
| I.Liviu a scris: | Dupa mine relatiile de tipul asta nu tin, o persoana este diferita pe internet si altfel in viata reala...asa ca nu ai cum sa stabilesti o astfel de relatie...Parerea mea  |
corect, dealtfel eu aş recomandă să fie ori izolaţi ori împuşcaţi ciudaţii ăştia cu relaţiile lor la distaţă cu tot, strică educaţia oamenilor normali, la naiba, in puii mei
si nu uitaţi, spuneţi nu drogurilor |
|
_________________ ce bine că nu-s moderator, super moderator, super dracu să mă ia, şi pot bate campii in voie  |
 |
|
|
|
 | |  |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
 |